Educació

Els escolars massanencs volen wifi gratis al centre

Les tres propostes dels alumnes veuran la llum

Consell d'infants de la MassanaComú la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana ha acollit avui el consell d'infants i els tres projectes presentats han estatguanyadorstal comha explicat la cònsol major, OlgaMolné"durem a terme algunes de les propostes que ens han fet els representantsdelstres centres escolars".

L'Escola Andorrana i l'Àgora han empatat amb set vots, amb unes propostes com la creació d'un parc per adolescents a Santa Caterina i la instal·lació de wifi gratuïta a diversos punts del centre de la Massana. Pel que fa al parc per adolescents, jaestàen segona fase dels treballs de renovació i des del comú es comprometen a fer millores que proposinels alumnes com un espai de pícnic, una zona de fitness, fonts i papereres.

D'altra banda, el projecteFreeWifitambé ha tingut bona acollida fent que el comú analitzi els punts més convenients. Tanmateix, l'escolafrancesa ha obtingut menys vots amb la proposta per sensibilitzar sobre la contaminació lumínica a través d'una festa popular tot i que, com ha explicatMolné, jaestàprogramat un esdeveniment pel mes de juliol al voltant de l'astronomia.

tracking