x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Educació

Els escolars massanencs volen wifi gratis al centre

Les tres propostes dels alumnes veuran la llum
Consell d'infants de la Massana

Consell d'infants de la Massana

Consell d'infants de la Massana

Comú la Massana
Actualitzada 08/06/2023 a les 21:15
La Massana ha acollit avui el consell d'infants i els tres projectes presentats han estat guanyadors tal com ha explicat la cònsol major, Olga Molné "durem a terme algunes de les propostes que ens han fet els representants dels tres centres escolars".

L'Escola Andorrana i l'Àgora han empatat amb set vots, amb unes propostes com la creació d'un parc per adolescents a Santa Caterina i la instal·lació de wifi gratuïta a diversos punts del centre de la Massana. Pel que fa al parc per adolescents, ja està en segona fase dels treballs de renovació i des del comú es comprometen a fer millores que proposin els alumnes com un espai de pícnic, una zona de fitness, fonts i papereres.

D'altra banda, el projecte Free Wifi també ha tingut bona acollida fent que el comú analitzi els punts més convenients. Tanmateix, l'escola francesa ha obtingut menys vots amb la proposta per sensibilitzar sobre la contaminació lumínica a través d'una festa popular tot i que, com ha explicat Molné, ja està programat un esdeveniment pel mes de juliol al voltant de l'astronomia.
Etiquetes
  • #3 Pobra canalleta...
    (08/06/23 22:53)

    Pobra canalleta...Només poden demanar-ho dins la seva ignorància i inexperiència. Lo trist, són el joc que hi juguen els adults aquí!!!

    Respondre
  • #2 El perill de les Wii & et al
    (08/06/23 22:51)

    Ernest va dir..
    No, no estan bojos els suecs. Potser són els primers en tractar de revertir la catàstrofe Intel.lectiva condicionada per tanta pantalla i tant wifi etc etc. Als nens massanencs, i de tot arreu en general, millor que algú, si més no dels suecs assabentats, els alliconi una mica de la bogeria que representa pel desenvolupament de l', intel·ligència les pantalles,wiis, xarxes, i absència de lectura, escriptura, anàlisi i síntesi de textos, operacions matemàtiques...fer anar el matí i...sobretot: PENSAR PER MATEIX.
    També els educadors, que hi han estat induïts, i altres es creuen que és un gran progrés....però és al contrari...cada vegada hi fa més INCULTURA I SUBCULTURA AMB ABSENCIA DE PENSAMENT CRÍTIC....Lo qual ens porta a la submissió i esclavatge per la constant manipulació.

    Respondre
  • #1 Ernest
    (08/06/23 17:23)

    Suècia frena la inversió en pantalles i cancel·la el pla d'educació digital tornant als llibres de text i els escolars massanencs volen wifi gratis al centre, estan bojos els Suecs?

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts