El carrer Doctor Vilanova.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

En la mateixa sessió de consell de comú també van adjudicar-se les obres d’ampliació dels carrers Doctor Vilanova, Prat de la Creu i Prada Casadet a l’empresa Treballs públics Unitas SAU per un import de 2.418.240 euros. Els treballs preveuen l’eixamplament del carrer perquè tingui tres carrils, amb dos de pujada i un de baixada, i voravies més amples –concretament, d’entre tres i quatre metres– en el tram comprès entre Prat de la Creu i l’avinguda Tarragona.

L’objectiu de la reforma és potenciar i millorar una de les principals portes d’entrada a Andorra la Vella cap a la part alta de l’avinguda Meritxell i el centre històric. Els treballs començaran al setembre, un cop quedi lliure la parcel·la de l’antiga plaça de braus, que a l’estiu acollirà l’espectacle del Cirque du Soleil, i tenen un termini d’execució de vuit mesos.

Astrié va assenyalar que la reforma farà més fluïd el trànsit en una de les zones amb més circulació de vehicles d’Andorra la Vella. La minoria, per la seva banda, va demanar al cònsol major que s’inclougui un carril bici en el projecte de reforma. Astrié va respondre-li que “s’analitzarà i es tindrà en compte la proposta”, però va recordar-li que les característiques dels carrils fan difícil encabir-hi un carril bici que garanteixi les condicions de seguretat adequades als ciclistes.

tracking