Melendi, Buhos, Mariona i Triquell, per la festa major

El cartell també inclou Delafé y las flores azules i Edu

El cantant espanyol Melendi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La música és un dels plats forts de la festa major d’Andorra la Vella. Els concerts de nit s’han convertit en un dels grans esdeveniments de l’estiu andorrà. La corporació ha apostat aquest any per un cartell de luxe que incorpora el concert de Mariona, Triquell i Edu, concursants de la primera edició d’Eufòria, el cantant Melendi, el grup de Calafell Buhos, un dels grups amb més bona rebuda a Andorra, i el duet català Delafé y las Flores Azules.

La de Melendi (Oviedo, 1979) no serà la primera visita a Andorra. El seu primer viatge, amb motiu de la festa major de Sant Julià, més d’una dècada enrere, va estar marcat per una tempesta de llamps i trons. El compositor, que ha popularitzat una personal mescla de pop i rumba, ha publicat al llarg de la seva carrera un total d’onze àlbums, el darrer dels quals Likes i cicatrices, editat el 2021. A l’èxit com a cantant i compositor s’hi suma la popularitat per participar com a coach en talent shows com La Voz.

Tornaran a fer parada a Andorra en la seva gira d’estiu la formació Buhos. El conjunt català, que enriqueix el rock amb pop, ska i ritmes caribenys, arribarà amb un disc nou sota el braç. A La nit crema s’allunyen dels seu registre més característic per arriscar-se amb ritmes més electrònics i dance.

El raper Delafé (Oscar Aniello) va actuar en solitari a l’Auditori Nacional el març de l’any passat a la Temporada del ministeri de Cultura i va punxar a les Solanelles el mes d’abril passat per tancar la temporada de neu. Aquest agost torna en companyia d’Helena Miquel en un concert de la gira de celebració del vintè aniversari de Delafé y Las Flores Azules.

tracking