x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

La Massana Llaminera suma 25 establiments de restauració

‘Un dolç en qualsevol moment del dia’ és el lema de la campanya
Postres elaborades per un dels establiments participants.

Postres elaborades per un dels establiments participants.

Postres elaborades per un dels establiments participants.

Comú de la Massana
Actualitzada 06/04/2023 a les 12:04
Un dolç en qualsevol moment del dia. Aquest és el lema de La Massana Llaminera, la campanya que es va posar en marxa l’any passat per promocionar els establiments de la parròquia que venen o serveixen dolços. El comú n’ha posat en marxa una nova campanya aquest any, amb un increment del nombre de participants. En són 25, entre botigues, granges i restaurants.

“Els dolços formen part de la nostra cultura gastronòmica. Ara mateix celebrem la Pasqua amb les tradicionals mones, i des del comú volem potenciar la professionalitat dels nostres pastissers, que avui dia elaboren receptes de tot tipus, de les més tradicionals a les veganes i a les que utilitzen productes de proximitat”, va assegurar ahir el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

En aquest sentit, cal recordar que el comú va posar en marxa l’estratègia La Massana, epicentre de la gastronomia sostenible, que vol promoure els productes locals i de qualitat i conservar les tradicions per a les generacions futures.

El llibret promocional inclou els sis establiments gastronòmics que venen de llaminadures a confitures i diferents tipus de pastissos: Casa Bergé, MGI Gastronòmic, el Pastador, Xocland, Forn Xamba i Dolce Vita. També hi participen vuit granges i pastisseries: Chalten, Fred Oh!, Gure Txokoa, Rumora, Coffee Mountain, Oolong Coffee&Brunch, Sentro’20 i Shami’s. Finalment, dins l’apartat de restaurants que elaboren postres llamineres hi ha Andrea, Angelo la Massana, Babek, Borda el Pebre, el Bosc, Fugazzeta, la Minjadora del Sinquede, Malandra, Món Bohemi, Surf Arinsal i Toc Restaurant.

A més de l’oferta dels 25 participants, el llibret també inclou una proposta d’esmorzar saludable per fer a casa, a base de fruites, llavors i iogurt.
Etiquetes
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts