música electrònica

Èxit de l'Snowrow a Grandvalira amb més de 8.000 assistents diaris

El festival delecta el públic amb un cartell de luxe amb noms com Jamie Jones i Paco Osuna, entre els més de 40 DJ internacionals i residents

Un dels espectacles del festival a Grandvalira.SNOWROW

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer festival Snowrow, celebrat a l’estació d’esquí de Grandvalira, ha culminat els quatre dies de celebració amb més de 8.000 assistents diaris, segons va informar ahir la companyia, que es va aliar a l’empresa creadora de festivals elrow per dur a terme aquest esdeveniment ideat exclusivament per a Andorra.

En concret, el festival a la neu, que ha tingut lloc entre el 30 de març i ahir, ha reunit més de 8.000 persones tant divendres com dissabte, sent aquesta la capacitat màxima del recinte. Dijous, en canvi, van ser 4.000 persones les que van anar a la preparty, provinents de fins a 12 països. “Hem tingut molt de públic francès, anglès i holandès, a més de, per descomptat, espanyol i andorrà. Estem molt feliços que la gent ens segueixi arreu del món fent coses especials”, va assenyalar el CEO d’elrow, Juan Arnau.

Grandvalira i el festival elrow han clausurat la primera edició d’aquest festival, en què el valor per a les famílies ha estat un factor “diferencial” que han treballat conjuntament des del principi, per poder fer activitats a diferents punts de l’estació, “tant per als més petits com per als adults”, va destacar l’adjunt a la direcció general de Grandvalira als sectors de Pas de la Casa i Grau Roig, Julio Avantatge.

En la mateixa línia, Arnau va explicar que el projecte a la neu “ha suposat un repte”, alhora que es va mostrar agraït per la bona rebuda de l’esdeveniment per part d’Andorra. L’Snowrow ha comptat amb un muntatge per al qual s’han necessitat 55 tràilers, 250 operaris i 250 treballadors més durant el festival, dels quals 150 animadors.

MÉS DE 40 DJ

L’Snowrow ha delectat els assistents amb un cartell amb més de 40 DJ internacionals i residents, entre els quals s’han trobat el gal·lès Jamie Jones i l’espanyol Paco Osuna, que va ser el protagonista divendres al migdia d’una de les sessions “més ambientades” fora de l’escenari principal del festival a la neu, en concret, a la terrassa del restaurant del Refugi de Pessons. Precisament aquest últim també va ser protagonista divendres al migdia d’una de les sessions amb més ambientació fora de l’escenari principal de l'Snowrow, ja que va omplir completament la terrassa de l’icònic espai, al qual només es pot accedir esquiant.

Un altre dels espais que ha comptat amb “molt ambient” ha estat el Brownx, que ha estat inspirat als carrers novaiorquesos per on han passat DJ com Santi Nocquet, Meiken, Noe Osses, Nyol On i Vittosky. El Coll Blanc també ha estat un dels punts calents del festival de dia, especialment amb els sets a càrrec de Franky Rizardo i Marco Faraone.

Les zones Family Dome, Kids Garden i La Catedral han centralitzat les activitats per a tots els públics.

tracking