TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La tercera edició de l'Escaldes Sound incorpora un jurat professional

Les votacions del concurs musical depenien fins ara únicament dels ciutadans

Meritxell Massoni i Carles Roman a la presentació de l'Escaldes Sound.Comú d'Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Escaldes Sound aterra per tercer any a la parròquia amb l’objectiu de donar visibilitat a les iniciatives musicals dels joves artistes. Es tracta d’un concurs musical amateur adreçat a joves d’entre 12 i 35 anys, i la novetat d’aquesta tercera edició és que comptarà amb un jurat professional. Les darreres edicions es penjaven les composicions dels participants a YouTube i només podien votar el seu preferit els ciutadans. Enguany, els vots de la població representaran el 50% i els del jurat, l’altre 50%.

El període d’inscripció va començar ahir i s’allarga fins al 29 de maig. A banda de la franja d’edat, per formar part de l’Escaldes Sound s’ha de presentar una composició pròpia en format vídeo. En tractar-se d’un certamen amateur, els participants no poden tenir un contracte amb cap discogràfica i tampoc poden presentar-s’hi els guanyadors de les edicions anteriors. Com a darrer requisit, s’hi poden apuntar tant bandes com solistes. Els solistes han de ser residents al Principat i els grups poden ser de màxim vuit integrants i la meitat han de ser residents.

La votació via YouTube s’inicia l’1 de juny i es tanca el 30 de juny, i de moment l’únic membre del jurat confirmat és la consellera Meritxell Massoni. El guanyador s’anunciarà el 4 de juliol.

El concurs musical està organitzat pel departament de Joventut d’Escaldes-Engordany amb l’ajuntament de Cervera, que celebra un altre certamen al mateix temps. El premi per al guanyador de l’Escaldes Sound és tocar durant 45 minuts a la festa major de Cervera i, a la inversa, el guardonat de la ciutat catalana tocarà en directe a Escaldes el Dia internacional de la joventut, el 12 d’agost. Els organitzadors confien que aquesta tercera edició la participació sigui més alta que les anteriors. La darrera s’hi van presentar quatre grups.

BASES DEL CERTAMEN

1. Un concurs per a joves d’entre 12 i 35 anys

L’Escaldes Sound neix per donar visibilitat a les iniciatives musicals dels joves artistes. Així, s’hi poden inscriure joves d’entre 12 i 35 anys.

2. Sense cap contracte amb discogràfica

En tractar-se d’un certamen amateur, els participants no poden tenir un contracte amb cap discogràfica i tampoc poden presentar-s’hi els guanyadors de les edicions anteriors.

3. El 50% de les bandes han de ser residents

Els solistes s’hi presentin han de ser residents al Principat. Els grups poden ser de màxim vuit integrants i la meitat també han de ser residents.

4. Composició pròpia en format vídeo

Els participants han de presentar una composició pròpia en format vídeo, que serà la que es publicarà a YouTube perquè els ciutadans votin la seva preferida.

tracking