x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

El complex d'Arinsal haurà d'utilitzar fusta natural i pedra

El comú va fer arribar ahir les correccions al promotor del projecte, on també s'estableix suprimir el "cul de sac del final del vial"
Olga Molné i Eva Sansa en la roda de premsa sobre el projecte urbanístic d'Arinsal

Olga Molné i Eva Sansa en la roda de premsa sobre el projecte urbanístic d'Arinsal

Olga Molné i Eva Sansa en la roda de premsa sobre el projecte urbanístic d'Arinsal

Comú
Actualitzada 29/03/2023 a les 13:31
Tots els edificis projectats a la urbanització d'Arinsal hauran d'utilitzar en la construcció fusta natural i pedra i a més se suprimeix el "cul de sac del final del vial". Aquestes són les correccions que ha comunicat el comú de la Massana al promotor del projecte, després d'estudiar les al·legacions presentades pel Quart d'Arinsal i el grup de veïns contraris al projecte. Les cònsols de la Massana van fer arribar ahir a la tarda -dins el termini establert segons assegura el comú- la resposta escaient, on s'estableixen diversos canvis al projecte. El grup veïnal va reunir-se dilluns amb la corporació, on ja van confirmar que consideraven adient acceptar alguna de les esmenes proposades, que van ser finalment aprovades en la junta d'ahir. 

El comú apunta en nota de premsa que comparteixen els "mateixos neguits" amb el quart i els veïns d'Arinsal i que tenen l'obligació de garantir que el projecte compleix amb la normativa i "des del primer moment hem treballat en aquest sentit". A més, la cònsol major, Olga Molné, assegura que el futur projecte ha d'estar "integrat al màxim a l'entorn i amb una estètica que contribueixi a embellir el centre d'Arinsal". D'altra banda, Molné recorda que el projecte està en una fase "molt inicial, amb la tramitació del pla parcial", i que de cara a les futures llicències d'obra "el projecte s'haurà d'adaptar als canvis del POUP, que limitaran la construcció, d'acord amb els estudis de càrrega".

El promotor del projecte disposa d'un màxim d'un mes per tornar a entrar el pla parcial amb les correccions fetes.
Etiquetes
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts