El California Grill guanya el premi a millor tapa de la Pitavola del Comapedrosa

Els guardons es van entregar ahir a Arinsal on quinze establiments van participar al certamen

La tapa guanyadora: mos d'arancini de "birria" de vedella andorranaComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana va lliurar dijous els premis dela Ruta de la Tapa de la Pitavola del Comapedrosa 2022, segons informa la corporació en un comunicat. Així, l'escollida com a millor va ser elmos d'arancini de "birria" de vedella andorrana del California Grill, establiment de cuina mexicano-americana obert el 2020.La més ben presentada va resultar ser elminiburguer de calamarsó amb allioli d'all negre i xarrup de sorbet de llimona d'El Cabin, i la tapa més innovadora ha estat el mos de xampinyó amb farcit de vedella del país, foie gras i ceba caramel·litzada proposat per l'Hotel Princesa Parc.

Aquesta va ser la segona edició de l'esdeveniment, que va ampliar-se durant tot el cap de setmana (el 2021 només es va celebrar el diumenge)i que per primer cop comptava amb un concurs. En aquest sentit, l'ens comunal recorda que els usuaris trobaven un cartell amb un codi QR als establiments que els permetia accedir al formulari per votar.

A Arinsal quinze establiments s'han sumat a la iniciativa i el concurs va comptar amb més de 200 vots.El lliurament de premis es va celebrar al Centre d'Interpretació del Comapedrosa i va ser presidit per la cònsol menor de la Massana, Eva Sansa, i el conseller de Medi Ambient, Sergi Gueimonde, que van destacar la bona salut del sector de la restauració a Arinsal i la seva implicació amb la Pitavola, segons destaca el comú massanenc.

Entrega dels premis de la segona edició del concurs

tracking