Canillo

Canillo presentarà una denúncia a la policia pel salt en paracaigudes al Roc del Quer

Dues persones van accedir al mirador dimarts a les 8.40 hores

Salt amb paracaigudes des del Roc del Quer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo prendrà accions pel salt en paracaigudes des del Roc del Quer en què estan implicades dues persones que van accedir al recinte dimarts passat a primera hora del matí, l’acció de les quals ha estat enregistrada per les càmeres de videovigilància de l’equipament. Segons ha informat la corporació que ha estat estudiant el cas, demà es tramitarà la denúncia al cos de Policia.

Les dues persones van accedir al recinte quan la instal·lació encara no estava oberta al públic. Concretament, les càmeres de vigilància les van captar a les 8.40 hores –des del dia 12 passat obre a les onze del matí– i una d’elles es va llançar al buit amb un paracaigudes.

El mirador compta amb càmeres per dissuadir i evitar així actes vandàlics o incívics. L’any 2016, poc després que s’obrís al públic, una persona va saltar la barana de seguretat de la passarel·la per asseure’s i fotografiar-se al costat d’un dels trets més característics del mirador, l’estàtua obra de l’artista Miguel Ángel González. La fotografia va començar a circular i va ser llavors quan es va plantejar la necessitat de disposar de càmeres de seguretat al mirador, per evitar el vandalisme però també perquè amb les imatges seria més fàcil denunciar els potencials incívics. En aquella ocasió la corporació, que liderava Josep Mandicó, no va presentar denúncia.

tracking