S'inaugura el parc caní del Pradet, equipat amb jocs per als animals

La cònsol menor de la Massana, Eva Sansa, explicant als nens de l'escola andorrana com és el parc.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, van inaugurar ahir al migdia el parc caní del Pradet de la Massana, acompanyades pels alumnes de l’escola andorrana, que van proposar aquest projecte en una sessió del consell dels infants. És per aquesta raó que també van assistir a l’acte el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, i la representant d’Unicef Andorra, Mercè Miguel, a més d’alumnes de l’escola Àgora. Els consellers de Circulació, Josep Agell, i de Cultura, Guillem Forné, també van participar en la jornada inaugural.

El nou espai està concebut perquè els gossos puguin jugar amb els diversos elements de jocs i psicomotricitat i també enmig dels arbres i pedres. El parc disposa d’una font perquè puguin beure, una zona de pipicà i bancs de repòs per als propietaris.

“Es tracta d’un clar exemple de participació ciutadana, ja que han estat els escolars els que van fer la proposta de construir aquest parc caní, que esperem que agradi molt als usuaris”, va afirmar Molné. Sansa va ser l’encarregada de fer les explicacions durant el recorregut per la instal·lació i de respondre les preguntes dels infants.

El parc disposa de 750 metres quadrats i el seu cost ha estat d’uns 10.000 euros. Molné va recordar que el comú va comprometre’s a revertir els diners recaptats en concepte de la taxa de tinença d’animals en benefici dels gossos.

La jornada inaugural també va comptar amb la presència de representants de les associacions d’animals GosSOS, Laika i Nami.

El parc caní del Pradet serà de lliure accés i no tindrà limitacions horàries.

tracking