Reportatge

Mercat artesanal i titelles a Ordino

L'espai lúdic del mercat artesanal capta l’atenció dels turistes, que van poder veure més de 150 creacions de titelles

Mercat artesanal i titelles a OrdinoCOMÚ D'ORDINO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ordino aposta per l’artesania. Ahir al matí va obrir el mercat artesanal que la parròquia organitza durant aquest cap de setmana amb una aposta per als productes de proximitat. Un mercat, ubicat a la Plaça de la Closa (on abans hi havia l’oficina de turisme), on es poden trobar productes tèxtils i alimentaris de primer nivell i que van permetre, amb el permís de la pluja, atreure algunes passejades de turistes i residents.

Si bé el mercat compta amb diferents productes va destacar, especialment, pel seu espai lúdic, on es van allotjar els titellaires. En total, més de 150 creacions en els quinze teatrets on es veien titelles de guant, ombres xineses, marionetes de fil, titelles de tija o titelles de caixes de fusta de grans dimensions amb ninots sorpresa. Si la pluja ho permet, el mercat continuarà avui també i s’allargarà fins demà, aprofitant el pont de la festivitat del 15 d’agost.

SORNÀS ESTÀ DE FESTA

No és l’únic punt de la parròquia d’Ordino on hi haurà moviment durant aquests dies. I és que a partir de la setmana vinent, Sornàs celebra la festivitat de Sant Roc amb actes organitzats per a dimarts, divendres i dissabte. La inauguració de l'església del poble que s'acaba de restaurar serà l'acte central de dimarts amb la missa de Sant Roc al migdia i la cantada del Goig al patró, seguida d'un aperitiu i sardanes i a la tarda s'ha previst un concert de música clàssica amb el Trio Desconcierto al mateix temple.

Una de les parades del mercat d'Ordino.

tracking