Parròquies

Sant Julià suma més de 20.000 assistents a la festa major

El comú organitza demà a les 20.30 hores una reunió de poble per fer-ne una valoració

Espectacle de drons ahir a la festa major de Sant JuliàComú Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festa major de Sant Julià ha sumat més de 20.000 assistents a les activitats organitzades entre el 29 de juliol i el 2 d'agost, i ha comptat amb una "gran acceptació de la programació i els horaris", segons informa el comú en nota de premsa. En aquest sentit, l'organització apunta que escurçar els horaris de tancament dels esdeveniments ha permès "respectar el descans dels habitants més propers a la plaça de la Germandat", i que, d'altra banda, els operaris de manteniment "poguessin iniciar abans les tasques de neteja".

Entre els esdeveniments amb major assistència el comú destaca els concerts programats i els actes de caràcter tradicional com la cercavila de gegants, la passa o el ball de LaMarratxa. Tanmateix, posen incís en l'espectacle lluminós i musical de drons que va substituir ahir els tradicionals focs artificials. Concretament,es van enlairar 120 drons que van diverses figures geomètriques lluminoses de temàtica relacionada amb la festivitat.

El cònsol major, Josep Majoral, es mostra satisfet de la gran afluència de públic i apuntaque "no s'ha registrat cap aldarull de consideració tret d'una petita baralla".

Reunió de poble per valorar la festa major

El comú informa que demà a les 20.30 hores tindrà lloc una reunió de poble a l'Auditori Rocafort per valorar com ha funcionat la festa major d'enguany i veure com es pot millorar de cara a l'any vinent.

tracking