Obertura gratuïta del telecabina d'Arinsal.comú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El telecabina d’Arinsal ha rebut uns 600 visitants durant el primer cap de setmana d’obertura, segons va informar ahir el comú de la Massana per mitjà d’un comunicat. Amb aquesta acció, sorgida arran d’una proposta dels hotelers i comerciants, es pretén continuar amb la línia de dinamitzar el poble d’Arinsal. D’aquesta manera, durant els mesos d'estiu i per primer cop, el telecabina estarà obert durant els caps de setmana i serà gratuït per a tothom.

De forma paral·lela, el comú va informar que ha implantat l’ús exclusiu de la carretera de Comallemple per a ciclistes i corredors durant quatre hores, de 8 del matí a 12 del migdia. L’accés a Arinsal durant aquesta estona queda garantit amb el telecabina de cost gratuït.

La corporació, per altra banda, també va recordar que la passada tardor va iniciar el Pla de foment del cicloturisme de la parròquia, dins el qual s'inscriu aquest nou projecte. “La idea és fer una carretera segura, tant per als ciclistes professionals com pels amateurs, un projecte compartit amb Mobilitat i Andorra Turisme”, va afirmar el conseller, Josep Maria Garrallà. La Massana i Vallnord-Pal Arinsal aposten per la bicicleta des del 2003, quan van plantejar per primera vegada la possibilitat d’obrir un Bike Park.

tracking