Comú de Sant Julià

Sanció de 3.000 euros a quatre motoristes per fer enduro al medi natural

Els infractors van ser enxampats al camí dels Cortals de Manyat

Un motorista fent enduro a la zona de la Peguera el passat cap de setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria informa que sancionarà quatre motoristes per circular amb motocicleta d'enduroal medi natural per un lloc on només es permet fer-ho en vehicles tipus moto de trial. Els infractors van ser enxampats pels agents del cos de banders al camí dels Cortals deManyati a tots quatre se'ls va aixecar els respectius informes d'atestat.

En aquest sentit, l'ens informa que enviarà la notificació via correu postal i individualitzada als quatre motoristes informant-los que els fets comesos poden ser constitutius d'una infracció "molt greu" i se'ls podria sancionar amb una multa de 3.000 euros. El comú apunta que la sanció estariaretribuïdaa la "intencionalitat en la comissió de la infracció", "ja que la senyalització de la zona exposa clarament la prohibició de circular amb motos d'enduro". Els afectats tenen deu dies hàbils per presentar recurs.

Una nova infracció a la zona de la Peguera

Tanmateix, el comú afegeix que aquest passat cap de setmana un particular va gravar un vídeo en el qual es veu un altre motorista cometent una infracció similar a la zona de la Peguera.

tracking