PARRÒQUIES

Sistema antiincendis a les barbacoes de la Massana

El comú ha completat la reforma integral dels set berenadors i ha rehabilitat la Font del Moro

Presentació de la reforma a la Font del Besurt, una de les zones que s'han arreglat enguanyComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana ha finalitzat amb la reforma integral dels berenadors a la parròquia, amb l’objectiu de disposar de zones d’esbarjo i convivència en bones condicions per tothom, segons informa la corporació en un comunicat.

La presentació de la reforma s’ha fet a la Font del Besurt, una de les zones que s’han reformat enguany, juntament amb la Font del Mallol, Beixalís i Sispony. Durant la temporada anterior es van rehabilitar els berenadors del riu Pollós, Font de la Sabina i Font del Bisbe. Així, segons assenyala l'ens comunal, amb aquests treballs, s’ha unificat l’estètica de tots els berenadors, que compten amb taules i bancs, barbacoes i una font. A l’entrada hi ha un rètol indicatiu, de corten, amb el nom de cada berenador.

En aquest sentit, el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde ha assegurat que "al’hora de dissenyar la renovació dels espais hem tingut en compte la seva durabilitat, amb materials resistents perquè en puguem gaudir durant molts anys però també per evitar actes vandàlics" i també ha remarcat la instal·lació d’un sistema per garantir la seguretat de les graelles, amb unes xemeneies mata-guspires.

La corporació destaca que els treballs s’han realitzat de forma esglaonada per no concentrar les obres al mateix moment i permetre que sempre hi haguessin berenadors disponibles. A més d’aquests set espais de barbacoa també s’ha rehabilitat la Font del Moro.

tracking