Escaldes inaugura la borda de Ràmio

El comú espera que sigui un punt de trobada que dinamitzi les activitats que es portin a terme a la Vall del Madriu-Perafita-Claror

Inauguració de la borda de RàmioMartí Francàs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany ha inaugurat aquest matí la borda deRàmio, un edifici del segle XIX que es troba al mig de la Vall deMadriui que el comú vol convertir en un punt de trobada per dinamitzar-la. Durant l'estiu els casals hi pujaran a fer activitats. Segons Rosa Gili, consol major de laparròquiavolen convertir l'espai en un punt de trobada que dinamitzi tota la vall. La borda deRàmiova serconstruïdaa mitjans del segle XIX i l'activitat principal que s'hi duia a terme va ser la cria de cavalls i mules.Posteriorment,es va dedicar a la cria de vaques per extreure'n la llet fins que va quedar abandonada. Ara lafamíliade calJecó, l'ha llogat al comú que l'ha reformat durant eldarrerany.

L'acte d'inauguració ha començat a les 12 hores amb una benvinguda a càrrec de la cònsol major, Rosa Gili, i un intercanvi de reflexions al voltant del present, passat i futur de la vall delMadriu-Perafita-Claror. A les 13 hores s'ha preparat un aperitiu amb música i jocs tradicionals per als més petits. Per accedir-hi s'ha facilitat un bus llançadora amb sortida a les 10 del matí del Parc de la Mola.

Inauguració de la borda de Ràmio

tracking