Escaldes

La moda dels anys 50 arriba al CAEE

La mostra de vestits i accessoris es pot veure fins al 24 de setembre

Inauguració de la mostra de moda dels 50 al CAEEComú EE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La moda dels anys 50 és la protagonista de la mostra que s'ha inaugurat avui al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE) i que restarà oberta fins al 24 de setembre. L'exposició La moda dels anys 50: imaginant el futur fa un recorregut amb vestits i accessoris d'indumentària femenia de la transformació social d'aquella dècada del segle XX, segons destaca el comú.

La mostra permet veure vestits de cases de moda importants que han estat portades per artistes conegudes i les anècdotes sortides al voltant d'aquestes peces que formen part de la Col·lecció Quinto-Tinarelli. La cònsol major, Rosa Gili, ha destacat en la inauguració aquest matí que es tracta "d'una exposició diferent" que té per objectiu abastar l'interès de públics diferents. I ha recordat que en aquella dècada comença a créixer el comerç a Andorra, també el vinculat a la moda i que la mostra "va lligada al que s'entén per cultura, que vehicula el que som, una identitat, i permet fer una reflexió a l'entorn del rol que s'esperava que desenvolupessin les dones en aquella època", assenyala el comú.

La mostra es complementarà amb una xerrada l'11 de juliol, tres visites nocturnes i tallers sobre vestir d'etiqueta i sobre les joies com a complement, entre d'altres activitats.

tracking