El comú tanca els comptes del primer trimestre amb una superàvit d'un milió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Canillo va tancar ahir el pressupost del primer trimestre d’aquest any amb un resultat d’un milió d’euros de superàvit. Així ho va presentar la corporació en el tradicional consell de comú que va celebrar-se ahir al migdia. Així doncs, els ingressos van ser de 3.818.702 euros, que corresponen al 17% del previst al pressupost. Per la seva part, les despeses van ser de 2.755.510 euros. Els cònsols van celebrar que les xifres indiquen que es podran dur a terme els projectes plantejats. “Ens fan tenir una previsió d’ingressos que es mantindrà en la línia fixada al pressupost de 2022, ja que en el primer trimestre s’ha liquidat el 17% de la previsió”, va assenyalar el cònsol major, Francesc Camp.

Entre les despeses d’inversió més rellevants hi ha la compra del terreny de l’escola bressol, per un import de 820.530 euros, així com el desplegament de la xarxa wifi en zones concretes dels principals nuclis de la parròquia, millores a la xarxa d’aigua potable i als parcs i jardins, i l’adquisició d’un vehicle per a jardineria.

Durant la sessió també va aprovar-se el conveni de col·laboració entre el comú i la Cambra d’Agricultura de l’Arieja per a l’estudi i acompanyament del sector ramader canillenc. També va aprovar-se un suplement de crèdit per un import total de 17.890 euros, que es destinarà a les despeses de subvenció dels forfets d’esquí dels residents a la parròquia. En total el comú ha subvencionat 463 forfets, el 17% més que el 2019.

L’ens comunal va aprovar un suplement de crèdit de 12.080 euros destinat a fer front a les despeses derivades de l’ampliació del contracte de lloguer de l’aparcament d’Incles, que passarà de ser de quatre mesos a anual.

tracking