El Pas de la Casa celebra la festa major de Sant Pere

La vila recupera el concurs de pesca i es farà un "tapeig" popular i un partit de futbol

Cartell de les activitats del Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La festa major de Sant Pere del Pas de la Casa donarà el tret de sortida demà dimarts 28 de juny amb activitats per a tots els públics, segons informa el comú d'Encamp en un comunicat. Així, s'ha preparat un programa que recupera la majoria d'actes que es celebraven abans de la pandèmia, com el concurs de pesca, i n'han afegit de nous com el "tapeig" popular o el partit de futbol. La celebració començarà a les 8 hores amb la despertada del poble amb traques i continuarà a les 10 hores amb la cercavila i batucada dels Basstreetboys.

El comú encampadà recorda que per als més petitshi haurà activitats infantils i un gran tobogan aquàtic. També es farà un berenar popular i unafesta de l’escuma per a tota la família. Al vesprehi haurà una masterclass de Sumba i més tard actuarà Patxi Leiva. Els encarregats de finalitzar els actes de dimarts seran el grup de versions La Selva Band i elDJ de Flaix FM Héctor Ortega.

El dimecres 29 el dia començaràamb la cercavila i batucada Next Art i també hi hauràles activitats infantils i el tobogan aquàtic. Així mateix, la corporació assenyala que secelebrarà la tradicional missa de Sant Pere i l’homentage als pioners del Pas de la Casa. Actuarà el grup de versions Fugados de Alcatraz i a la tardai haurà una festa de l’escuma Holi. El mateix dia se celebrarà un concurs de petanca davant de

l’Oficina de Correus i a les 21.30 h un “ tapeig” popular on participaran la gent del poble aportant plats típics de diversos llocs del mó n que tothom podrà degustar. Posteriorment esfaran els focs artificials de fi de festa previs als concerts per acabar la nit.

El dissabte 2 de juliol es realitzarà el concurs de pesca al llac de les Abelletes i es continuarà amb una costellada popular al mateix lloc. Hi haurà partit defutbol popular per a majors de 15 anys i un pica-pica. L'últim acte de la festa serà l'actuació del grup Rumband.La majoria dels actes (a excepció del concurs de petanca, el concurs de pesca, la costellada i el partit de futbol) es faran a la plaça de l’Església del Pas de la Casa.

tracking