Crema de les falles i el mai per Sant Pere

Ordino celebra demà la festa parroquial de Sant Pere

Els fallaires pelen els beços per fer la falla ahir diumengeACPO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ordino celebra demà la festa parroquial de Sant Pere.

Els actes començaran a dos quarts de nou del vespre amb una costellada a Prat de Call i finalitzaran amb la cremada del mai, al voltant del qual rodaran els fallaires de llum i ballaran les bruixes.

L'espectacle de foc començarà a partir de dos quarts d’11 de la nit amb la crema de les falles i el mai, que haurà quedat plantat a les dotze del migdia a l'aparcament del Prat de Vilella. Els fallaires van anar ahir a pelar els beços per fer la falla tradicional i es van aplegar al Prat de Call per elaborar les falles que cremaran aquesta nit. El recorregut començarà a la plaça Major i passarà pel centre del poble per desembocar a l’aparcament Prat de Vilella.

La festa començarà amb els dansaires de l'Esbart Valls del Nord amb el ball 'Fallaires d'Ordino' amb música composta per Jordi Barceló. Després s'iniciarà el recorregut amb una trentena de Fallaires de llum acompanyats pels Grallers i tabalers dels Castellers d'Andorra als que seguiran els Fallaires d'Ordino amb les falles de foc i la música de la buna d'Albert Adellach i els timbals d'Hèctor del VAl i Nereu Rius, segons informa l'Associació de Cultura Popular d'Ordino aquest matí.

tracking