Urbanisme

Andorra la Vella inaugura el carrer del Consell General

La cònsol major, Conxita Marsol, ha explicat que el comú ha destinat 1,2 milions d’euros i que es vol ampliar el carrer Doctor Vilanova

Andorra la Vella inaugura el carrer del Consell GeneralFGM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell General d’Andorra ja té un carrer. Aquest matí s’ha inaugurat a la capital el carrer que portarà el nom de la principal institució del país que connecta la seu del Consell General amb l’estació d’autobusos nacional.

Segons ha explicat la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, “les obres han durat pot ser tres anys perquè són unes pobres que va adjudicar l’APU i quan es va veure l’obra es va constatar que hi havia un problema amb la sortida del pàrquing que després es va poder solucionar”. El cost total de l’obra han estat al voltant de tres milions d’euros, dels quals 1,2 milions han estat pagats pel comú.

D’altra banda, Marsol ha explicat que en breus es començarà a treballar en l’ampliació del carrer Doctor Vilanova, que comptarà amb dos carrers de pujada i un de baixada així com les voravies més amples. També ha explicat que avui el BOPA ha adjudicat una obra de prop de 300.000 euros per les millores de la callisa de Ciutat Valira.

A l’acte de presentació del carrer han assistit el cap de Govern, Xavier Espot, la Síndica General Roser Suñé, així com una representació dels consellers generals dels diferents grups parlamentaris.

Andorra la Vella inaugura el carrer del Consell General

Andorra la Vella inaugura el carrer del Consell General

El carrer del Consell General

tracking