La piscina exterior dels Serradells reobre després de tres anys

L'accés a les instal·lacions divendres serà gratuït i hi haurà jocs aquàtics infantils per la Festa del Poble

La piscina exterior dels Serradells estarà tancada tot l'estiuARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La piscina exterior del Centre esportiu dels Serradells recupera l'activitat a partir de divendres després de tres anys tancada per les obres de reconstrucció de la piscina olímpica. La reobertura es fa amb una jornada de portes obertes amb accés gratuït i jocs infantils des de les 12 fins a les 18 hores per celebrar la Festa del Poble del 24 de juny, segons ha anunciat el comú.Els petits també podran trobar inflables al pavelló del centre esportiu des de les 11 fins a les 19 hores, atenent la demanda del Consell d'infants d'Andorra la Vella.

La piscina restarà oberta fins al 7 de setembre en horaris de 10.45 a 19.15 hores fins al 28 d'agost i tancarà dues hores abans en les dues últimes setmanes d'activitat. Els socis dels Serradells i els menors de 3 anys no han de pagar entrada, per als adults costarà 6 euros i els menors de 18 anys i majors de 65 anys hauràn de pagar 4,5 euros.

El comú ha informat que les obres de la piscina interior estan a la recta final de la reconstrucció i quedaran enllestits en uns setmanes perquè la previsió és reobrir a principi del curs escolar.

tracking