Los Manolos i jocs aquàtics per a la Festa del poble

La celebració inclou la cremada de falles de Sant Joan

Concert de Los Manolos, l'any passat.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella recupera aquest any el format tradicional de la Festa del poble el 24 de juny amb l’actuació de Los Manolos a la plaça del Poble, la cremada de falles durant la revetlla de Sant Joan i activitats per als nens tot el divendres.

La celebració de la Festa del poble començarà el 23 de juny a les set de la tarda amb la recollida de la flama del Canigó a Casa de la Vall i el relleu de la fallaire major de les Valls d’Andorra i del menor d’Andorra la Vella.

Segons es concreta en una nota de premsa difosa pel comú, la cremada de falles començarà a dos quarts d’onze de la nit i passarà per l’antic carrer Major, les placetes de Sant Esteve, Consòrcia i Monjó, el carrer de la Vall i la plaça Príncep Benlloch. L’espectacle acabarà a la plaça del Poble, on es farà l’encesa de la foguera. Al seu voltant l’Esbart dansaire d’Andorra la Vella interpretarà el Ball de Bruixes, i el final de festa serà a càrrec del grup Catfolkin.

El comú recorda amb un avís al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra que els propietaris de comerços i terrasses per on passaran els fallaires cal que recullin els tendals, taules, cadires i decoracions, així com protegir els vidres dels aparadors.

El 24 de juny de les onze a les set de la tarda hi haurà jocs infantils i inflables al pavelló dels Serradells, i jocs aquàtics a la piscina exterior del centre entre les dotze del migdia i les sis de la tarda. Les activitats seran gratuïtes. A les dotze es farà la missa solemne a l'església de Sant Esteve i el concert de rumba a càrrec de Los Manolos a la plaça del Poble. La festa acabarà a dos quarts de sis amb un espectacle infantil de la companyia Xip-Xap.

tracking