Sant Joan

La Massana recupera la cremada de falles i el Ball de Bruixes

Les activitats per a la revetlla de Sant Joan es concentraran a l'aparcament de l'Escola Andorrana per "allunyar el soroll fora del nucli urbà i estalviar molèsties"

Presentació dels actes per la revetlla de Sant JoanComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana recupera enguany dues tradicions, la cremada de falles i el Ball de les Bruixes. Segons informa el comú, la cremada anirà a càrrec de Punt400 i comptarà amb deu fallers amb foc i deu més amb llumetes per als més petits. Els nous fallaires, que es tracta de la majoria dels participants, faran el bateig de foc el dimarts 21 de juny, el mateix dia que es fabricaran les falles.

Tanmateix, la parròquia també recupera aquesta revetlla el Ball de les Bruixes. La dansade l'Esbart Valls del Nord es farà just després de la cremada, quan els fallaires arribin a l'aparcament de l'Escola Andorrana, on s'encendrà la foguera. D'aquesta manera, el comú concentrarà tota l'activitat en aquesta zona, amb l'objectiu d'"allunyar el soroll fora del nucli urbà i estalviar tal com es pugui les molèsties dels petards a la gent que els pugui molestar i als animals". La revetlla de Sant Joan clourà amb un concert d'Ishtar Ruiz i música de la DJ Micaela.

tracking