x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

La capital selecciona 16 professors de dansa, teatre i música

El comú convoca 10 places de treball per a l'Escola d'Art i l'Aula de Teatre i Dansa i sis per a l'Institut de la Música
El centre cultural la Llacuna.

El centre cultural la Llacuna.

El centre cultural la Llacuna.

ARXIU
Actualitzada 15/06/2022 a les 09:29
El comú d'Andorra la Vella convoca dos processos per a la selecció de 10 professors per a l'Escola d'Art i l'Aula de Teatre i Dansa, i sis per a l'Institut de la Música, segons s'informa en el BOPA d'avui. Totes les places són de caràcter temporal i per al curs escolar 2022-2023.

Pel que fa a la selecció dels docents per a l'Escola d'Art i l'Aula de Teatre i Dansa, el comú especifica que el preu per hora treballada serà de 22,70 euros i la durada del contracte serà com a màxim de l'1 de setembre del 2022 al 30 de juny del 2023. Els interessats poden presentar les sol·licituds abans del 30 de juny, es valorarà tenir nacionalitat preferentment andorrana o disposar del permís de treball en vigor i és requisit tenir més de 18 anys.

Els llocs de treball referents a l'Institut de la Música, segons especifica el BOPA, corresponen en un 80% a la banda del grup funcional C, nivell 6, del sistema de classificació del cos general del comú. Aquests comptaran amb una retribució "proporcional a la jornada laboral treballada". Els nomenaments estan previstos com a màxim entre l'1 de setembre i el 31 de juliol. Tanmateix, es valorarà tenir nacionalitat preferentment andorrana o permís de treball i el mínim d'edat obligatòria se situa als 18 anys. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de juny.
  • #1 Joan
    (15/06/22 11:02)

    Visca la Pepa ! el pobla ja pagara..

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts