La Serenalla Market amplia un 30% la superfície i les activitats

La quarta edició, que serà del 21 al 24 de juliol, se centra en la Cultura de la Pau

El mercat compta amb la col·laboració d'Andorra Turisme amb l'objectiu d'atraure turistesAnna Bonet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Serenall Market, l'esdeveniment multidisciplinarque inclou compres, concerts, performances, gastronomia i xerrades, tot al voltant dels conceptes de sostenibilitat i benestar torna del 21 al 24 de juliol al Prat Gran de la Massana, segons informa el comú massanenc en un comunicat. La quarta edició compta enguany ambla col·laboració d’Andorra Turisme amb l'objectiu de traspassar fronteres i atraure turistes. Per això, ampliatant el seu espai com l’oferta d’operadors i de gastronomia en un 30%, un espai que s'ha batejat amb el nom de Mini-Portobello, segons ha explicat la coordinadorade la Serenalla Isabel Rodrigo.

En total, la corporació informa quela Serenalla comptarà amb una cinquantena d’estands i més d’una trentena d’activitats que pretenen fer viure experiències al visitant. Així, pel que fa a la temàtica,se centrarà enguany el la Cultura de la Pau quees reflectirà en la decoració de l’espai, amb elements de diferents cultures per simbolitzar l’aproximació i la interrelació. També transmet aquest concepte el cartell, de l’artista gràfica Georgina Lladós, ambientat en el mateix emplaçament de l’esdeveniment i amb colors que transmeten alegria i positivisme. D’altra banda, els valors, actituds i comportament que vol transmetre la Cultura de la Pau també seran presents a les diferents taules rodones de la Serenalla, que tractaran temes tan interessants com el turisme regeneratiu, la participació ciutadana, les eines de la mediació per millorar la comunicació interpersonal i els avenços científics aplicats a la nostra vida diària.

En aquest sentit, entre altres, ja han confirmat la seva participació l’astrofísic i Director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya, Ignasi Ribes i la doctora en física quàntica, Maria Pérez. D’altra banda, l’oferta d’activitats de la Serenalla també s’amplia, gràcies a la col·laboració de clubs i entitats i hi haurà des de sortides amb bicicleta a ioga, performances artístiques i tallers infantils. A més de comptar amb la col·laboració d'Andorra Turisme, també ho farà Feda, Vallnord, Andorra Telecom i Heineken, que esponsoritza l’espai musical. En aquesta edició, es faran dues festes enlloc d’una, segons destaca l'ens comunal.

tracking