Andorra la Vella estrenarà la nova zona de Prat Salit amb la Festa del bàsquet

La instal·lació és el projecte guanyador dels primers Pressupostos participatius de l'any passat

Reobert el tram del passeig del riu entre el pont del Lycée i Prat SalitCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra la Vella estrenarà el proper dimarts una nova instal·lació a la zona de Prat Salit, a tocar de l’Escola andorrana de Santa Coloma, i que consta de dues pistes reglamentàries de bàsquet de 3x3 que es podran fer servir per a competicions oficials, una mini pista de futbol per a infants, quatre cistelles de minibàsquet i un arbre multi bàsquet com el que hi ha ubicat al Parc Central, segons informa el comú de la capital en un comunicat. Aquest equipament és el projecte guanyador delsrimers Pressupostos participatius que van tenir lloc l’any passat.

Per a l'estrena, la corporació informa que ha programat una Festadel bàsquet, oberta a tota la ciutadania, que començarà a les 18.30 hores amb un concurs de tirs a càrrec de la Federació Andorrana de Bàsquet i després tindrà lloc lainauguració de l’espai per part de les autoritats ies donarà pas a l’espectacle Bots pel canvi, de Basket beat, una entitat catalana que acompanya persones en el seu creixement personal, especialment a aquelles amb menys oportunitats, i que ofereix concerts i tallers fent música amb pilotes de bàsquet.

Pel que fa la votació dels segons Pressupostos participatius, l'ens comunal informa que segueix oberta fins el proper diumenge 19 de juny. En aquest sentit, tots els ciutadans majors de 16 anys censats a Andorra la Vella poden escollir un màxim de 3 de les 14 propostes finalistes a través del web decidim.andorralavella.En aquesta edició s’ha duplicat el pressupost que es destina al projecte: 200.000 euros.

tracking