Canillo

800 visitants en l'estrena del pont tibetà

Demà l'accés tornarà a ser gratuït mentre que al cap de setmana ja serà de pagament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pont tibetà de Canillo s'ha estrenat avui en la primera jornada de portes obertes abans que l'accés a l'atracció sigui de pagament. Un total de 800 persones han visitat la infraestructura. Des de les 10 hores una mitjana de 100 persones per hora han travessat la passarel·la de la Vall del Riu i a les quatre de la tarda el portal web ja havia registrat 790 reserves per demà, segons informa el comú canillenc en un comunicat. Demà es repetirà la mateixa tònica mentre que durant el cap de setmana ja s'haurà d'abonar els 14,50 euros per accedir al pont tibetà i al mirador del Roc del Quer. L'entrada individual per a la primera atracció pujarà a 12 euros, mentre que la que dona accés a la segona en costarà cinc. La corporació ha fixat un límit de 880 persones per dia amb dos autobusos en funcionament

En aquest sentit, per accedir a la passarel·la serà imprescindible fer ús del servei d’autobús comunal, que s'inclourà en el preu de l'entrada. La freqüència dels autobusos serà de 30 minuts de dilluns a divendres i de 20 minuts el cap de setmana amb sortida des del centre de Canillo.

Recollida de firmes perquè no sigui de pagament

La recollida de firmes perquè el tiquet per accedir a la nova atracció turística i al mirador del Roc del Quer sigui gratuït ha acumulat 66 firmes en la plataforma change.org des de la seva creació ahir a la nit.

tracking