Caldea vol ser un “resort de benestar”

El termolúdic, tot i els 2,3 milions de pèrdues generades l’any passat, manté l’aposta per l’hotel de 45 habitacions dobles a la torre que obrirà el 2025

La torre de Caldea.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Caldea va tancar l’exercici de l’any passat amb 2,3 milions d’euros de pèrdues. Un mal resultat a conseqüència d’un primer semestre marcat per les restriccions de la pandèmia del coronavirus però que no impedeix als rectors pensar en el futur del termolúdic. La memòria del 2021 de Caldea, a la qual ha tingut accés el Diari, ho deixa molt clar. “El futur sembla prometedor per a Caldea”, s’assenyala a l’informe, en què s’afegeix que “l’empresa compta amb un pla estratègic que consisteix a transformar el seu model de negoci per convertir-se, amb l’obertura de l’hotel, en un resort orientat a oferir una experiència completa de benestar i que comptarà amb un ampli rang de serveis que augmentaran la facturació i milloraran la rendibilitat”.

Per assolir-ho, el termolúdic ha dibuixat un pla per a la restauració integral de l’edifici i dels seus equipaments que hauria de finalitzar coincidint amb la inauguració de l’hotel projectat a la torre de Caldea l’any 2025. Així, enguany està previst dur a terme la segona fase de millora de la coberta i actuar en el restaurant Aquàtic, en el vestidor del termolúdic i en el projecte tècnic del resort. Per a l’any vinent es farà la tercera i última fase d’actuació a la coberta i es milloraran les llacunes i les zones tècniques del termolúdic. També es començarà a treballar en l’hotel que s’ubicarà a la torre i al bloc H de Caldea. Uns treballs que seguiran el 2024 i en què també s’actuarà a l’espai de reactivació del termolúdic, a l’espai Orígens i al vestíbul i als espais comuns.

A la memòria s’indica que l’intens ús de l’edificació fa necessari plantejar un procés de restauració i modernització. “Per tractar-se d’un edifici molt complex i extens, s’està valorant fer aquests treballs de forma planificada en els tres anys vinents, començant el 2022 i finalitzant el 2024”, s’assenyala, per afegir que “l’esperit d’aquest pla consisteix a modernitzar l’edifici mantenint un escrupolós respecte per l’estètica original”.

Per Caldea, amb la culminació d’aquest pla estratègic, i del seu pla d’inversions, l’edifici estarà totalment renovat i es presentarà al mercat el 2025 com un complet resort en el qual es podrà gaudir de programes de retreat de mitjana i llarga durada, amb estada en un hotel singular, el gaudi de les àrees de banys termals, la pràctica d’activitats esportives, els tractaments més innovadors, així com una variada oferta gastronòmica, i suposarà un reposicionament per a la marca i una proposta d’alt interès, capaç de seduir viatgers provinents de mercats de proximitat i també de mercats més distants durant totes les èpoques de l’any.

Quant a l’hotel, recorden que preveu l’ús de la torre per obrir 45 habitacions dobles, a més d’una recepció exclusiva i una nova zona de restauració.

tracking