CULTURA

El quart Concurs Internacional Cambra Romànica comptarà amb 23 grups

L'esdeveniment se celebrarà a Canillo a l'auditori del Palau de Gel, el cap de setmana del 28 i 29 de maig

L'edició del concurs de l'any passatAssociació Amics del Cambra Romànica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Amics de la Cambra Romànica organitza per quart any consecutiu el Concurs Internacional Cambra Romànica, que se celebrarà a Canillo a l'auditori del Palau de Gel, el cap de setmana del 28 i 29 de maig, segons informa l'entitat. Així, dissabte tindrà lloc la faseeliminatòriade la qual sortiran cinc grups que es classificaran per a la fase final que se celebrarà diumenge i que es podrà seguir de manera presencial i tambéen línia.

En aquest sentit, la quarta edició portarà quasi 80 músics de procedències diversesentre les qualsdestaca Polònia, França, Àustria o Catalunya. També comptarà amb alguns participants amb vinculació andorrana per haver concursat en edicions anteriors del certamen o haver participaten laJONCA. En total, seran 23 grups, la majoria d'ells a la categoria avançada. El premi, segons destaca l'associació, són 3.000 euros, més la participacióen elcicle de concerts que l'associació organitza a la tardor.

Els grups tenen 20 minuts per convèncer el jurat que cal que els seleccionin pel seu pas a la final. Així, aniran passant entre les 9 hores del matí a les 19 hores del vespre de dissabte. El públic, tant virtual com presencial, podrà participar en la votació de l'anomenat 'premi del públic', entre els cinc grups finalistes de cada categoria, recorda l'associació. El jurat està format perPatriciade No, flautista, per Gerard Claret i per Laia Masramon, pianista.

tracking