Millores en l'accés al Parc Natural del Comapedrosa

El comú de la Massana ha revestit la façana del dic de la porta d'entrada amb fusta i hi ha encunyat el nom de l'espai protegit

Nova entrada al Parc Natural del ComapedrosaComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana ha presentat aquest matí els treballs d'embellimenti de millora de l'accés al Parc NaturaldelComapedrosa. Destaca el revestiment de la façana del dicamblàmines de fusta, "a sobre de les quals hi ha el nom de l'espai protegit amb un sistema d'encunyament, que va canviant amb les ombres al llarg del dia, i que a la nit s'il·lumina amb un sistema de llums de baix consum", apunta el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, SergiGueimonde, en nota de premsa. A més, el comú ha col·locat unes làmines uns metres abans del dic, de forma vertical, que segueixen de la ruta d'accés al parc per acompanyar el visitant fins a l'accés principal.Gueimonderemarca que amb la nova porta d'entrada, "queda solucionada la problemàtica d'orientació amb què es trobaven els visitants".

Recuperar l'antic camí de les Carboneres

Un dels objectius del comú és que l'accés principal al parc es faci a través del riuPollòsi informen que aviat licitaran les obres de l'antic camí de les Carboneres. Així, la pista forestal quedarà destinada al pas dels serveis. "Pensem que serà molt més agradable pels visitants començar l'excursió per la zona del riu Pollós i enllaçar amb les Carboneres, un camí que existeix, però que en aquests moments no és transitable ni accessible", explica el conseller.

Pont del riu Pollòs

tracking