FESTIVAL DE MUNTANYA

La Massana acollirà el BANFF Mountain Film Festival

L'esdeveniment comptarà amb la presència del prestigiós alpinista Denis Urubko que impartirà una xerrada i un curs d'escalada

Urubko està especialitzat en l'escalada en rocaBANFF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana acollirà dues sessions del Festival Mundial de Cinema de Muntanya, el BANFF amb la participació d'un dels alpinistes amb més renom delpanorama internacional, el rus-polonès Denis Urubko, que va completar els 14 vuitmils en un temps rècord de nou anys, renunciant a l’ús d’oxígen suplementari, segons informa el comú massanenc en un comunicat.Urubko està especialitzat en l’escalada en roca i per això, a més d’oferir una conferència, també impartirà un curs pràctic a la zona d’escalada d’Erts. A més, el Festival compta amb una secció de pel·lícules i documentals i diverses activitats paral·leles que permeten una interacció amb les estrelles convidades.

La corporació comunal informa que el dijous, 7 d’abril, Urubko impartirà una conferència sobre els seus assoliments a l’alta muntanya i les seves participacions en expedicions de rescat. L’alpinista -que també és escriptor i periodista- és un dels representants més genuïns de l’estil alpí. Actualment, la seva activitat esportiva se centra en l’escalada en roca i per això, divendres, 8 d’abril, oferirà un curs de dry tooling (la tècnica mixta que utilitza eines dissenyades per a gel en parets de roca).

tracking