Hibernation ajuda els comerços del Pas

Els visitants que han arribat la localitat encampadana per esquiar i assistir al festival han contribuït a augmentar les vendes

Carpa del pàrquing del Bullidor.Martí Francàs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els comerciants del Pas de la Casa han notat positivament la presència del festival de música electrònica Hibernation. Especialment, els establiments que es dediquen a la venda de tabac i alcohol i els supermercats han notat l'arribada del públic del festival. Al sector de la restauració afegien que tot i que esperaven un cap de setmana bo, s'han superat les expectatives i en termes generals estan contents tenint en compte que la temporada alta d'hivern ja ha acabat. A les perfumeries han notat un augment de clients, però no estan segurs que aquest creixement es pugui vincular al festival. "Des de divendres a la tarda que hem tingut molts clients, però per edat no entren en el perfil de la gent que és aquí pel festival", comenta l'encarregada d'una de les perfumeries del poble encampadà.

Treballadors de les botigues d'esport, moda i tecnologia comenten que està sent un bon cap de setmana de moment, però creuen que el festival no hi té gaire a veure. Tot i que han mantingut el nivell de compres que tenen en temporada alta consideren que aquesta situació es pot explicar pel fet que encara hi ha neu a pistes i la temporada d'hivern s'està allargant pel fet que des de divendres se celebri el festival de música electrònica. Destaquen, però, que està sent un cap de setmana molt bo respecte a altres anys abans de la pandèmia en aquesta època de l'any.

El festival Hibernation ha venut totes les entrades disponibles per als concerts. Ricard Capdevila, organitzador i el DJ que va donar el tret de sortida a la festa de dissabte celebrava la fita: "Estem contents perquè és la primera edició que fem sold out. Els altres anys les coses havien anat molt bé, però volíem arribar a aquesta fita. L'Hibernation ha tingut dos escenaris: el bar La Plage Blanche a peu de pistes i la carpa del pàrquing del Bullidor. Les festes après-ski de divendres i dissabte van ser un èxit i, tot i que no han transcendit dades d'assistència, el local va estar ple totes dues tardes. Acabada la festa de tarda i amb la totalitat de les 8.000 entrades disponibles per als concerts de la carpa del pàrquing del Bullidor venudes la festa ha seguit fins aquest matí. "Em quedo amb el gran ambient que hem tingut a totes les festes", comentava Ricard Capdevila respecte a la nit de divendres.

El balanç de l'organització és positiu i celebren haver pogut dur a terme el festival amb certa normalitat. El públic del festival era sobretot d'origen estranger, especialment francès, espanyol i britànic. Tot i que la passada nit va ser la darrera del festival, la cloenda definitiva serà aquesta tarda amb una última festa après-ski a La Plage Blancheque s'allargarà fins a les cinc.

La taula dels DJ.

tracking