oci nocturn

L'Abarset tanca la temporada amb DJ de talla internacional

Cada divendres i dissabte comptaran amb convidats especials

Nit de festa a L'Abarset. abarset grandvaliraL'Abarset

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DJ de talla internacional com Dennis Cruz, Sparrow & Barbossa i Els Suruba i grans noms de l’escena electrònica internacional com Ben Sterling, Anna Tur o Hector Couto actuaran a L’Abarset, de l’estació d’esquí andorrana de Grandvalira. És la proposta musical que del local d’oci i restauració, que obre ja sense restriccions derivades de la pandèmia, per al final de la temporada d’hivern 2021-2022.

Aquest projecte es presenta amb l’objectiu de recuperar l’activitat normal després d’uns mesos amb moltes restriccions a l’oci nocturn tancat. L’Abarset explica que “reprèn l’esperit tradicional de l’antic local, però amb la tecnologia més capdavantera de llum i so, per a allargar les jornades d’esquí amb actuacions d’estils musicals en què el house internacional i l’electrònica d’avantguarda marquen el pas”. Ja han passat per la cabina DJ com Edu Imbernon o Viviana Casanova i el propòsit és mantenir el nivell de l’oferta musical.

Avui passaran per L’Abarset el duo Sparrow & Barbosa, format pel suís Bryan Coletta i l’uruguaià Emiliano Haberli. Demà serà el torn de Marco Faraone, amb una sessió que estarà dominada pel so electrònic de la dècada dels noranta.

Fins al 19 de març cada divendres i dissabte hi haurà sessions amb DJ de tot el món. Entre setmana es mantindrà la festa liderada pels DJ residents del local, que mantindran les actuacions fins a final de temporada.

tracking