Ordino aplica un pla de creixement urbanístic sostenible

Es a dins d'una campanya de sostenibilitat on també es es vol reservar la biosfera

Pla de sostenibilitat d'ordinoComú d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Comú d'Ordino posa en marxa un pla de Sostenibilitat per a laparròquia amb dos eixos principals, informa en un comunicat. Els dos eixos de la campanya són la reserva de la biosfera i un creixement urbanístic sostenible, per fer una gestió política i territorial a llarg termini, explica el comú.

Així, Ordino vol preservar el territori i fer una gestió sostenible a llarg termini. Per això es vetllarà per la cura i manteniment del territori i es treballarà per assolir un creixement sostenible en la parròquia, argumenta el comú. A més el comú informa que ha decidit realitzar un estudi de l'organisme actual per gestionar sosteniblement l'urbanismedela parròquia.

L'any 2019 elComúd'Ordino va iniciar unprocésde candidatura per reconèixer la parròquia com la primera reserva de labiosferaa escala nacional, i l'octubre de l'any següent la Vall d'Ordino va ser designada com a reserva de la biosfera per la UNESCO. El cònsol Major, Josep ÀngelMortésassegura que "la nostra màxima responsabilitat ésgestionarde forma sostenible el nostre territori per vetllar i garantir una herènciaterritorialde qualitat per a les pròximes generacions d'Andorra".

tracking