Andorra la Vella obre les inscripcions per les activitats de Nadal

La capital obre les inscripcions per les vacances al Llamp, a la Ludoteca de Santa Coloma i a cinc campus esportius

El Llamp ofereix activitats per als nens petits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra la Vella ha obert les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure que ofereixen els departamentsd’Esports, de la mà dels clubs esportius, i de Social durant les vacances escolars de Nadal per a infants i joves de 3 a 18 anys, segons informa el comú en un comunicat. Actualment hi ha 260 places a disposició, 200 entre 5 campus esportius; 30 al casal d’infant El Llamp i 30 a la Ludoteca de Santa Coloma.

En aquesta ocasió les activitats tindran lloc entre el dijous 23 de desembre i el divendres 7 de gener i s’organitzen novament en grups de convivència, seguint els protocols Covid (fins als 6 anys amb grups de 15 infants i de 7 a 16 anys, grups de 20 integrants).

La novetat d'enguany és la proposta dels cinc campus esportius, a més dels casals d'infants, segons informa l'ens comunal. El Campus Llamp-multiesportsper a infants i joves de 8 a 12 anys on es combinen activitats de lleure amb jornades esportives; el Campus de bàsquet, amb activitats per a infants i joves de 5 a 13 anys; el de futbol sala, per a infants i joves de 5 a 13 anys; el de rítmica, per a infants i joves de 6 a 15 anys i elde kendo (esgrima japonesa), per a joves de 12 a 18 anys.

tracking