CONSELL D'INFANTS

Els infants d'Ordino proposen la creació d'un passaport eco ciutadà

Les escoles andorrana i francesa han mostrat la seva preocupació pel medi ambient amb propostes com la recollida de brossa o neteja de carrers

El Consell d'Infants s'ha celebrat aquest matí a Ordino, de forma telemàtica, amb presència dels cònsols i d'Unicef

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les escoles, andorrana i francesa, han estat protagonistes avui al Consell d’Infants celebrat aquest matí a Ordino, de forma telemàtica, amb presència dels cònsols i d’Unicef, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Els dos sistemes han coincidit a mostrar la seva preocupació pel medi ambient amb propostes diverses com la recollida de brossa, la neteja dels boscos i carrers i la creació d’unes bosses de tela reutilitzables amb logotip propi. Aquestes han estat les principals propostes de l’Escola Andorrana, que recollien les inquietuds dels alumnes de primer, segon i tercer cicle. Per la seva banda, l’Escola Francesa ha demanat seguir amb les xerrades sobre la Reserva de la Biosfera i ampliar els hotels d’insectes, amb l’assessorament de l’aula taller que va idear el projecte.

Alhora ha tornat a sortir la necessitat d’intercanviar coneixement i experiència amb la gent gran de la parròquia amb temes com el reciclatge i el canvi climàtic. I l’Escola francesa ha llençat la idea de crear un passaport eco ciutadà per promoure les accions sostenibles per a la comunitat. Els cònsolshan suggerit la coordinació entre els dos sistemes per tirar endavant alguna de les accions conjuntament, com la brigada de neteja.

tracking