Cultura

"La Vall d'Andorra" s'interpretarà íntegra per primer cop al Principat

Les Fontetes de la Massana acollirà el 9 de desembre un tast de l'obra que servirà per donar el tret de sortida a la 7a Temporada d'Òpera

Presentació dels dos concertsEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 7a Temporada d'Òpera d'Andorra començarà el dia 9 de desembre al teatre de les Fontetes de la Massana amb un tast del concert de "La Vall d'Andorra", una obra que s'interpretarà per primera vegada íntegra al Principat el 12 i el 13 de febrer a Sant Julià de Lòria. En la presentació de l'acte, el crític especialitzat en òpera Albert Ferrer explicarà l'argument de l'obra i la dissenyadora Anna Mangot comentarà els vestits de la representació. Pel que fa als artistes, el conseller de Cultura, Guillem Forné, interpretarà l'ària "Le Chevrier"; la soprano Joanina Salvador, "La Georgette"; i finalment, Cipriano Deguzmán "Les couplets de Jacques".

Concert de Nadal

Per quart any consecutiu, a més, Andorra Lírica oferirà el concert de Nadal a les Fontetes que enguany porta el nom de "Bressol de Nadal". Durant l'actuació, es cantaran algunes de les obres més conegudes d'aquesta època de l'any. El concert serà el 16 de desembre a les 20:30.

tracking