Un torró de productes lauredians es presentarà per Santa Llúcia

L'inici de la fira nadalenca coincidirà amb l'encesa de l'enllumenat de Nadal a la plaça Germandat

La cònsol menor i la tècnica de producció de producte turístic durant la presentacióComú de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de Santa Llúcia que se celebrarà els propers 3,4 i 5 de desembre, tindrà com a novetat la presentació d'un torró elaborat únicament amb productes de Sant Julià de Lòria com ara mel Autèntic i Ratassia de la Carmeta. Aquesta iniciativa s'ha dut a terme arran de l'experiència de l'any passat amb els torronaires d'Agramunt i es va demanar a l'empresa Virginias si era possible fer un torró amb productes lauredians, segons ha informat el comú en un comunicat. El dissabte, un grup de mestres torronaries elaboraran en directe l'autèntic torró d'Agramunt.

L’inici de la mostra, la més antiga que té lloc a la parròquia amb prop de 40 edicions, també coincidirà amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal que tindrà lloc a la plaça de la Germandat. Alhora,segons ha explicat el comú, a banda de la trentena de parades amb diferents productes relacionats amb el Nadal, hi haurà música, tallers, jocs i l'actuació deCoral Rocafort, Andorra Lírica i Guillem Tudó que ho farà conjuntament amb Pere González de Alaiza -recent guanyador del Solo Youth Sax-, entre d'altres.

El públic infantil s'ha tingut molt en compte i per això, l'Escola d'Art oferirà tallers gratuïts de galetes, d'espelmes i garlandes, amb inscripció prèvia.

tracking