Segona edició del mercat

Moda esportiva de segona mà al VideSport de la Massana

La iniciativa busca donar una segona vida a la roba i als objectes

Presentació del VideSport.COMÚ LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Allargar la vida de la roba i els objectes esportius és el principal l’objectiu del VideSport, el mercat de roba esportiva de segona mà que celebrarà la segona edició aquest cap de setmana a les sales de la Closeta.

Aquest mercat arriba a temps perquè les persones que vulguin comprar algun producte de cara a la temporada d’hivern ho puguin fer a un preu més accessible donant una segona vida als productes. Tal com com va apunta el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, “al país hi ha molta afició als esports i per això al VideSport hi trobarem material de submarinisme, vela o bicicleta, entre altres. El més important és donar una segona vida al material que ja no necessitem”.

Enguany, el mercat comptarà amb divuit estands, quatre més que la primera edició, que va tenir lloc el 2019. L’any passat es va ajornar a causa de la pandèmia. Un dels atractius és la participació del MoraBanc Andorra, a més de tres entitats esportives i catorze particulars, així com l’associació Andona, centrada en la pràctica del ciclisme, a banda d’altres esports de muntanya, el Furious Bici Club, dedicat a la bici de circuit i de descens, i el centre esportiu d'Anyós, amb material i roba de gimnàs.

Aquesta iniciativa va en la línia de reduir l’impacte al medi ambient, ja que la indústria tèxtil és una de les que més contaminen al món, alhora que dinamitzar el centre de la parròquia.

tracking