Un 20% més de menús venuts durant les Jornades de tardor

Dinou restaurants han participat en la nova cita gastronòmica

Dues comensals gaudint d'un menú.E. C. / Comú La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La catorzena edició de les Jornades de cuina de tardor de la Massana s’ha tancat amb la satisfacció dels restauradors que hi han participat, segons va informar ahir el comú de la Massana. La corporació va indicar que els responsables dels establiments “asseguren que cada any serveixen més menús” i que el creixement d’enguany rondaria el vint per cent més de menús venuts. El comú va recordar que fins i tot el 2020 l’evolució va ser positiva, malgrat les restriccions a causa de la pandèmia.

“Per a nosaltres, el més important és posar en valor els nostres restaurants i continuar dinamitzant la parròquia. Hem aconseguit no tan sols consolidar les jornades, sinó que continuïn creixent any rere any”, va celebrar el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. Enguany hi han participat dinou restaurants, cinc més que a l’edició anterior. Les jornades, a més, han tingut novetats com ara la incorporació de productors locals, el tast de vins i les sortides guiades a la muntanya per conèixer i recol·lectar bolets i herbes que es poden fer servir a la cuina. El comú va assegurar que ja està treballant en noves accions per promocionar la gastronomia de cara a l’hivern.

VOLUNTARIS PER LA NATURA

D’altra banda, la corporació va cloure ahir el novè curs del cos de voluntaris per la natura amb el lliurament de diplomes als tres joves que l’han finalitzat.

tracking