L'artista Mercè Ciaurriz presenta al CAEE l'exposició 'Pecats capitals'

L'artista andorrana amb una de les obres.comú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, juntament amb l’artista andorrana Mercè Ciaurriz va presentar ahir l’exposició Pecats capitals, que romandrà oberta al públic fins dilluns 22 de novembre al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE). Una mostra dedicada als set pecats capitals on l’artista andorrana proposa, a través de la pintura, una reflexió entorn de la vigència actual d’aquest codi religiós: el pecat. Ciaurriz reflecteix una realitat marcada per interessos, ansietats i frustracions individuals. Una visió fruit de les consideracions personals de l’artista sobre els mals que afecten el nostre món.

La mostra recull 22 quadres que materialitzen el consum excessiu, la sobreexplotació dels recursos naturals, la violència de gènere o la corrupció, entre altres, portant l’espectador a una experiència impactant i alhora reflexiva. En el marc de la mostra Pecats capitals s’han organitzat, com és habitual en les activitats que promou i gestiona el CAEE, activitats entorn de l’exposició per a escolars, particulars i grups; un taller de tinta xinesa a càrrec de l’artista Mercè Ciaurriz, activitat que té un preu de cinc euros i es desenvoluparà dissabte 20 de novembre, a les 17.00 hores al CAEE.

A més a més, dilluns 22 de novembre a les 20.00 hores tindrà lloc l’activitat Lletres capitals, a càrrec d’escriptors i escriptores del país, que presentaran les peces literàries sobre els set pecats capitals: Dúnia Ambatlle, Eva Arasa, Txema Díaz-Torrent, David Gálvez, Manel Gibert, Alexandra Grebennikova i Ludmilla Lacueva seran els conductors d’aquesta activitat.

A més, es podran fer les visites nocturnes, dimarts 9 de novembre a les 19.30 hores i a les 21.00 hores. Les reserves es poden fer al telèfon 802 255 o bé enviant un correu a centreart@e-e.ad.

tracking