L'Escola d'art i el Thyssen units en un projecte artístic

La mostra 'Paisatge en risc', que recollirà les obres dels alumnes, es podrà visitar al museu entre el 2 de desembre i el 9 de gener

El resultat del projecte de l'any passat ha fet que es repeteixi l'experiènciaComú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Escola d’art del comú d’Andorra la Vella i el Museu Carmen Thyssen Andorra uneixen de nou esforços per tirar endavant un projecte artístic conjunt que veurà la llum el proper 2 de desembre, segons informa l'ens comunal. Després de l'experiència quevan viure les dues institucions i els alumnes del centre d’ensenyament ara fa un any amb el projecte artístic Re-interpretant Tappert, s’ha decidit revalidar la col·laboració proposant un nou projecte, que pren com a punt de partida la nova exposició temporal que mostra el museu andorrà, Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas, i vol ser una reflexió sobre l’entorn natural.

Segons informa el comú, Neus Mola, cap de l’Escola d’art, explica que aquesta nova iniciativa, titulada Paisatge en risc, parteix de les pintures dels artistes catalans de finals del XIX i principis del XX que representen el paisatge de la seva època. "Però la versió que proposen els nostres alumnes és una altra. Volem que plasmin

plàsticament la seva visió crítica del nostre paisatge actual, una natura que està en un constant declivi i que és subjecte a múltiples agressions", ha dit Mola.

La proposta, assegura l'ens comunal, ha tingut bona acollida entre els alumnes, els quals estan treballant en el projecte, mitjançant diferents disciplines artístiques com la pintura, la fotografia, la ceràmica, el gravat o la joieria. El seu treball es podrà visitar en l’exposició que es mostrarà al vestíbul del Museu Carmen Thyssen Andorra, a l’avantsala dels grans artistes catalans, entre el 2 de desembre de 2021 i el 9 de gener de 2022, coincidint amb el tancament de la mostra actual del museu andorrà.

tracking