El Punt 400 celebra onze anys amb activitats fins divendres

Els actes es clouran amb una festa amb inflables a la Closeta

Xerrada al Punt 400.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els usuaris i responsables del Punt 400, el centre jove de la Massana, no van poder celebrar l’any passat el desè aniversari d’aquest servei a causa de la pandèmia. Aquest any sí que poden tirar endavant la celebració, seguint els protocols sanitaris i amb prèvia reserva de totes les activitats, trucant al telèfon del centre, 835 505, o al mòbil 602 450.

Les activitats van donar el tret de sortida ahir a la tarda, amb un taller de grafit que ocuparà la paret que condueix fins al Punt 400, és a dir, de la planta 4 a la 5 de l’edifici dels Arcs. Els dinamitzadors van avançar que es tracta d’un disseny que juga amb la perspectiva. El taller es farà cada dimarts i dimecres a la tarda.

La proposta de la tarda va adreçada a pares i fills, ja que es tracta d’una xerrada titulada La relació entre els teus pares i tu, a càrrec del filòsof David Murias, que s’inclou dins el cicle sobre dilemes juvenils del Punt 400.

En la sessió es parlarà sobre empatia, comunicació i relació en el si de la família. Serà demà, a dos quarts de vuit del vespre, a les Fontetes, i també es podrà seguir pel canal de Twitch del Punt 400.

Les activitats es clouran amb una festa, divendres a la tarda, a la Closeta. Hi haurà inflables, futbolí, hoquei aire i una hamburguesada. “És important celebrar l’aniversari del Punt 400 perquè volem que els joves se’l facin seu”, afirma el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

tracking