La Batllia admet una demanda pel servei de bus a Engolasters

L’empresa no accepta que el comú no renovés el contracte per al 2021

Bus a Engolasters.MONTMANTELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Batllia ha admès a tràmit una demanda presentada per la societat Montmantell, concessionària durant la temporada d’estiu del 2020 del servei d’autobús del centre de la parròquia a Engolasters, contra la decisió del comú de rebutjar un recurs de l’empresa contra la no renovació de contracte per al 2021. L’avís per citar els interessats a adherir-se a la demanda va publicar-se ahir al BOPA.

Segons van explicar ahir fonts de la corporació escaldenca, el contracte signat entre el comú i l’empresa el 2020 estableix que l’acord és prorrogable fins a sis anys més, però també diu que s’ha de renovar per períodes anuals. És a dir, que el contracte s’ha de renegociar cada any.

A començament d’aquest estiu la corporació va notificar l’extinció del contracte a la societat. És a dir, que no comptava amb Montmartell per cobrir el trajecte. En resposta a aquesta notificació, l’empresa va presentar un recurs administratiu contra la decisió del comú. La junta de govern de la corporació, al seu torn, va dictar el 10 d’agost passat una resolució que desestima el recurs administratiu presentat per Montmartell.

Fonts del comú van explicar que l’empresa ha presentat la demanda a la Batllia perquè considera que hi ha disfuncions en el procés, un punt de vista que, per descomptat, la corporació no comparteix. El Diari va intentar posar-se en contacte amb Montmartell, sense èxit.

El servei per cobrir el trajecte des del centre de la parròquia fins a Engolasters de l’1 de juny al 30 de setembre del 2020 va adjudicar-se a Montmartell per un import de de 30.500 euros. El comú no va convocar un concurs per contractar els serveis durant el mateix període d’aquest any, tal com es desprèn d’una recerca al cercador de documentació del BOPA.

tracking