La plaça de les Fontetes acollirà el mercat d'artesania

El Mercat de Tardor es farà del 8 al 12 d’octubre aprofitant el Pont del Pilar

L'ambientació de la fira serà romanaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana vol seguir potenciant la plaça de les Fontetes com a escenari de fires i mercats que contribueixen a la dinamització de la parròquia, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Per això, després de l’èxit del Mercat d’Estiu, ara arriba el torn del Mercat de Tardor, que es farà del 8 al 12 d’octubre, aprofitant el Pont del Pilar.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà ha afirmat que "La plaça de les Fontetes s’està consolidant com a espai per celebrar diferents esdeveniments populars i això és molt positiu perquè es tracta d’una ubicació molt cèntrica".

Cada mercat tindrà una ambientació diferent, per dotar-la d’un al·licient afegit, informa el comú. La primera va ser medieval i la de tardor serà romana. En total hi haurà una vintena de parades, tant de fora com de comerciants del país, que exposaran productes artesanals. També hi haurà activitats complementàries, com tallers de reciclatge i manualitats i s’han programat espectacles, com un concert de Think Twice el dissabte, 9 d’octubre, a les 19.30 h o de circ amb Riguel el dissabte a les 18 i a les 19 h. Els horaris seran: divendres, de 15 a 22 h; de dissabte a dilluns, de 9 a 22 h; i dimarts, de 9 a 15 h, recorda la corporació comunal.

tracking