Encamp inaugura un aparcament a Les Bons

L'espai té 21 places, la majoria d'abonament

L'entrada del nou aparcament a Les BonsComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp ha habilitat un nou aparcament a Les Bons per a 21 vehicles. D'aquests, 16 places són per abonats, 3 de rotació, 1 per a persones amb mobilitat reduïda i 1 de càrrega de cotxes elèctrics. A més, disposa d'una zona d'activitats per als infants. "Era una reclamació dels veïns. Amb aquest aparcament tindrem el casc antic de Les Bons una mica més endreçat i sense cotxes pel mig" ha comentat el conseller d'infraestructures i obres Joan-Marc Piferrer.

Des del comú s'haavançat que el proper 25 d'octubre s'inaugurarà un altre aparcament al carrer de la Vena que, en aquest cas,tindrà accés des de la carretera de l'Obac i disposarà de81 places -també comptarà amb un espai per a persones amb minusvalia i una zona complementària per als infants-.En aquest cas, l'objectiu de l'aparcament és la millora de l'accessibilitat a les avingudes i de l'oferta de places a la part baixa del poble.

Un cop s'hagi inaugurat aquest espai, Encamp disposarà de 1.850 places d'aparcament. En total, la construcció d'aquestes 105 noves places ha suposat per al comú una inversió d'un 1,2 milions d'euros.

Per altra banda, el conseller Xavier Fernández ha informat que el comú està analitzant la possibilitat d'oferir l'aparcament gratuït als esquiadors que utilitzin el Funicamp durant aquest temporada d'hivern. "Encara tenim dos mesos per endavant abans que obrin les pistes d'esquí. Estem valorant diverses opcions per veure quina és més viable" ha assegurat.

tracking