La reforma del carrer del Dr. Vilanova costarà 1,4 milions

El comú d’Andorra la Vella aprova demanar un crèdit extraordinari per fer front a les obres

Mobilitat es planteja tallar Doctor Vilanova de pujada en hores puntaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella ha aprovat aquesta tarda demanar un crèdit extraordinari d'1,4 milions d'euros per a les obres de reparació i reforç del viaducte del carrer del doctor Vilanova. Es tracta d'una actuació d'importància per la qual el carrer romandrà tancat al trànsit durant la intervenció, que es preveu comenci a finals d'aquest any o a principis del vinent i que tingui una durada de nou mesos.

L'actuació es deu al deteriorament d'uns tractaments de formigó que recobreixen les entrebigues que es recolzen sobre les bigues adherides els pilars del viaducte. La necessitat de l'actuació es va detectar en una auditoria de la xarxa viària que va fer el Govern en 2013, la qual també va detectar a la parròquia d'Andorra la Vella deficiències a la carretera de la Comella i al Prat de la Creu, tot i que aquestes darreres ja han estat reparades.

En aquestes obres també s'ampliaran algunes de les voravies, que passaran d'una amplada d'1,50 a 1,90 o 2 metres, al mateix temps que també es millorarà l'accessibilitat de les escales.

tracking