CONSELL DE COMÚ

Encamp amplia el suport econòmic a les entitats esportives de la parròquia

El comú ha aprovat un nou reglament de subvencions i pretén fomentar el turisme esportiu

Consell de comú d'Encamp d'avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ha aprovat avui un nou reglament de subvencions a entitats, clubs, esportistes, associacions de joves i activitats esportives puntuals, segons informa l'ens comunal en un comunicat. La cònsol major encampadana, Laura Mas, ha destacat que "aquest nou reglament permetrà ampliar el suport econòmic a les entitats esportives i alhora aconseguir un retorn molt positiu per la parròquia en referència a esdeveniments esportius i professionalització del sector de l'esport".

El conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha explicat que a partir d'araes podrà atorgar subvenció als esportistes amb projecció esportiva majors de 16 anys, actualment era 18 anys, i també la modificació dels criteris de valoració que es tindran en compte per a l’atorgament de la subvenció, entre els quals s'han incrementat elsimports de preu hora dels monitors i entrenadors, per potenciar la contractació de personal més qualificat per motivar a les entitats esportivesa professionalitzar el servei que ofereixen. Així mateix, es pretén incentivar als clubs i entitats a la promoció de les polítiques d'igualtatla pràctica de l’esport inclusiu, i que siguin partícips, en la consolidació de la parròquia com a destinació turística esportiva de referència.

Liquidació trimestral

Durant el consell de comúla consellera d'Administració i Finances, Josefina Rodríguez, ha presentat la memòria relativa a l'execució del pressupost a 30 de juny presentant un superàvit de 981.801,91 euros, amb uns ingressos de 12,2 milions d'euros i unes despeses de 11,3 milions d'euros. Tal i com informa la corporació comunal en un comunicat, la consellera ha dit que aquesta dada és provisional i cal esperar a final d'any per tenir les dades de l'exercici.

El consell de comú també ha aprovat ampliar sis mesos la suspensió, a l'avinguda d'Encamp del Pas de la Casa, de l'aplicació de l'ordinació de terrasses per tal poder finalitzar el projecte que s'està treballant amb els veïns afectats i també s'ha adjudicat el contracte per a la treta de neu al Pas de la Casa a l'empresa GETASA per un import de 419.016,77 € per temporada, a més d'aprovar el conveni necessari per a l'eixamplament del camí comunal del Bau.

tracking