Els comuns reciclaran el 65% dels residus urbans el 2035

Mas i Mortés es mostren favorables a la creació d'una sola marca d'esquí

Reunió de cònsols al Coll de la Botella.Comú la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comuns unificaran la metodologia de recollida d'escombraries per complir l'objectiu marcat pel ministeri de Medi Ambient que el 2035 es reciclin com a mínim el 65% dels residus urbans. El Pla de Residus 2021-2035, que el ministra Calvó ha presentat avui al matí als representants comunals durant la reunió de cònsols, també fixa la fita, per al 2030, de reduir a la meitat el nivell actual de malbaratament alimentari.

En la roda de premsa posterior a la reunió, els cònsols majors d'Encamp i Ordino, Laura Mas i Josep Àngel Mortés, s'han mostrat favorables a la creació d'una sola marca d'esquí a Andorra, una proposta que ha tornat a agafar volada arran de l'anunci, ahir a la tarda, de la creació d'una nova societat que englobaràels dominis de Soldeu-el Tarter i Pal Arinsal. "Tot el que sigui unificar marques que ens donin un valor afegit i un prestigi internacional a nivell d'esquí ho veiem bé", ha afirmat Mortés.
Per la seva banda, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha confirmat que els comuns denunciaran el Govern a la Batllia si l'executiu no respon a la demanda administrativa sobre les transferències del 2017. El termini perquè Govern emeti una resposta acaba demà.
tracking